Προκήρυξη Προγράμματος «Σχολείο Ιατρικής Μυκητολογίας (εργαστηριακή διάγνωση-κλινικές προεκτάσεις)»

20th Symposium in Infections in the Immunocompromised Host
6 Οκτωβρίου 2017
ISHAM – 20th Congress of the International Society for Human and Animal Mycology
27 Οκτωβρίου 2017

Προκήρυξη Προγράμματος «Σχολείο Ιατρικής Μυκητολογίας (εργαστηριακή διάγνωση-κλινικές προεκτάσεις)»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

«Σχολείο Ιατρικής Μυκητολογίας (εργαστηριακή διάγνωση-κλινικές προεκτάσεις)»

Χρόνος υλοποίησης: 15-17/12/2017

Στο πλαίσιο της Δομής Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. θα υλοποιηθεί Σεμινάριο Επιμόρφωσης με τίτλο: «Σχολείο Ιατρικής Μυκητολογίας (εργαστηριακή διάγνωση-κλινικές προεκτάσεις)».

Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση και σκοπός του είναι η γνώση και η κατανόηση των τρόπων εργαστηριακής διάγνωσης και παρακολούθησης των μυκητιακών λοιμώξεων σε συνδυασμό με τη γνωριμία με σημαντικές σχετικές κλινικές καταστάσεις, θεραπευτικά προβλήματα και μελλοντικές προοπτικές.

Οι διδάσκοντες θα είναι ιατροί, μέλη Δ.Ε.Π. της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και στελέχη του Εθνικού Συστήματος Υγείας σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, όλοι με πολύ σημαντική κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία στην διάγνωση, αντιμετώπιση και παρακολούθηση των μυκητιακών λοιμώξεων.

Απευθύνεται σε ειδικευόμενους ιατρούς της Ιατρικής Βιοπαθολογίας με σκοπό την περαιτέρω εκπαίδευσή τους, σε ειδικούς Ιατρούς Βιοπαθολόγους που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, σε Ιατρούς ειδικευόμενους και ειδικούς άλλων ειδικοτήτων, όπως Αιματολόγους, Εντατικολόγους, Παθολόγους, Παιδίατρους, Λοιμωξιολόγους, Δερματολόγους και άλλους που θέλουν να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους και να συνδυάσουν το εργαστηριακό εύρημα με την κλινική εικόνα, καθώς και σε άλλους επιστήμονες, όπως Βιολόγους και Τεχνολόγους Ιατρικών Εργαστηρίων που θέλουν να εξοικειωθούν με τα συγκεκριμένα θέματα.

περισσότερα εδώ